Hoi, ik ben Sanne. 

Een zelfverzekerde, positieve en rustige vrouw met een passie voor persoonlijke ontwikkeling, female empowerment en ondernemen. Ik geloof dat een goedlopend bedrijf begint met vertrouwen op jezelf in alles wat je doet én dit ook uitstralen naar de buitenwereld. Zodat je écht gezien wordt door je droomklant.

Durf jij als introverte vrouwelijke ondernemer daadwerkelijk jezelf te laten zien zoals je écht bent? Of: verberg je bepaalde aspecten van jezelf uit angst voor de meningen van anderen of vanwege je eigen twijfels en onzekerheden? Of ben je stiekem van mening dat je eigenlijk “extraverter”, “beter”, “leuker” of “sprankelender” zou moeten zijn? 

Tien jaar geleden is dit precies hoe ik me voelde en had ik het idee dat ik alleen op bepaalde plekken mezelf kon zijn.

Grote dromen heb ik altijd al gehad. Ik kan me herinneren dat ik zelfs als kind al deep down wist: ik heb iets met de wereld te delen en ik heb het in me om hele grootse dingen te doen. Dat geloof heeft er altijd gezeten.

Maar naarmate ik opgroeide gebeurde er toch allerlei dingen waardoor ik sterk ging twijfelen aan mezelf: 

Ik sprak me uit over vrouwenrechten en racisme en ik kreeg allerlei kritiek over me heen. 

Ik bleef doorzetten om mijn droom te verwezenlijken, maar ik werd afgewezen én ik voelde nul support van mijn omgeving. Waardoor ik besloot een droom op te geven die heel erg belangrijk voor me was. 

Daardoor werd m’n zelfvertrouwen minder en minder totdat er nog maar weinig over was van dat zelfvertrouwen en ik m’n dromen in de kast liet liggen. Ik bleef stilstaan, omdat ik in m’n hoofd bleef zitten, aan het overanalyseren was en niet ergens voor durfde te kiezen. 

Totdat ik besloot om het advies van een vriendin op te volgen en ik een training persoonlijke ontwikkeling volgde. Die eerste training veranderde alles. Ik trok m’n dromen uit de kast, startte een eigen bedrijf en investeerde meer dan €20.000,- in trainingen over o.a. ondernemen, mindset, branding, strategie, sales en online marketing. Hiermee heb ik niet alleen een ijzersterke basis staan voor mijn bedrijf, maar ook mijn mindset staat als een huis.

Tijdens veel van m’n loondienst banen kreeg ik te horen van managers dat ze zagen dat ik zoveel meer in me had. Maar dat het er niet uitkwam. Dit is iets wat ik nooit meer te horen krijg. 

Mijn doorzettingsvermogen, lef, passie én de rust die ik voel en uitstraal draag ik iedere dag met me mee. Die eigenschappen hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een business heb gebouwd die me energie en voldoening geeft… Maar ook dat ik op podia spreek en zing, m’n eigen podcast heb met meer dan 3500 downloads, in verschillende leiderschapsprogramma’s mensen begeleid om hun doelen te behalen en een leven leidt in lijn met wie ik ben.

Goed om te weten is dat ik gecertificeerd professioneel coach ben. Ik heb de Coach Academy opleiding bij ExtraMile Academy gevolgd. ExtraMile Academy is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en verbonden aan de BSL – Business School Lausanne, Zwitserland.

Leuk om te weten is dat ik in 2017 de Golden Girl Trophy heb gewonnen van de YWCA Nederland. Deze prijs heb ik gewonnen voor mijn inzet op het gebied van women empowerment en vrouwelijk leiderschap. Zo heb ik bijvoorbeeld een training Vrouwelijk Leiderschap opgezet voor vrouwen met een vluchtelingen achtergrond.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Hannah Rosalie Photography.