Audiotraining “Leer Krachtige Kickass Keuzes Maken”

Wil je weten hoe je snel en daadkrachtig keuzes maakt? Zonder te twijfelen aan jezelf? Zonder je te laten leiden door de meningen van de mensen om je heen en alle online meningen over hoe je een business zou moeten bouwen? 

Herken je je in één of meerdere van deze situaties? 

  • Een keuze maken kost veel tijd. Je wilt alle voors en tegens afwegen, maar het kost je bakken met tijd en energie. Daardoor ga je eigenlijk nog meer twijfelen en hou je een stuk minder tijd hebben voor de meest essentiële zaken in je leven: jij en je business! 
  • Je vindt het spannend om te kiezen voor wat je eigenlijk écht wilt. Want wat zullen anderen hier wel niet van vinden? 
  • Je kiest niet. Het liefste maak je helemaal geen keuzes, maar daardoor merk je dat het leven je overkomt en je er weinig zeggenschap over hebt. 
  • Je business is gebouwd op adviezen van anderen en je wilt het heft weer in eigen handen nemen. 

Dan is deze audiotraining zeker wat voor jou!

Wat je leert in deze Audiotraining

  • De drie manieren waarop de meeste vrouwen keuzes maken.
  • De acht obstakels die ik heb geïdentificeerd die jou tegenhouden om keuzes te maken die echt bij jou passen.

 

  • Een snelle en eenvoudige manier om daadkrachtige keuzes te maken.

Dit is wat het je oplevert

Tijd

Als je sneller je keuzes maakt en ook nog eens al die meningen en goedbedoelde adviezen van anderen leert filteren op wat écht bijdraagt aan je keuze, dan is er simpelweg meer tijd. Meer tijd voor jou om te besteden aan die dingen die het meest essentieel zijn voor jou. 

Zelfvertrouwen

Iedere keuze die je maakt vanuit wat belangrijk is voor jou, draagt weer bij aan je zelfvertrouwen. Wat de uitkomst van een keuze is weet je nooit vantevoren, maar je hebt in ieder geval één zekerheid: dat jij hebt gekozen voor jezelf en dus trouw bent gebleven aan jezelf.

Rust

Met elke daadkrachtige keuze geef je jezelf mentaal de rust en ruimte om de succesvolle ondernemer te zijn die jij in je hebt. En vooral om voor focus te zorgen om de dingen te doen die je te doen hebt. Maar ook om de ruimte te pakken om even helemaal niks te doen.

Sanne’s passie voor de ambities van vrouwen is voelbaar. Ik heb weer de bevestiging gekregen dat ik uniek ben, dat ik goed ben in wat ik wil doen en ik hierdoor alles kan bereiken wat ik wil. Jady-Mayne

Casemanager

Sanne weet waar ze over praat en straalt dit ook uit. Dat vond ik heel mooi om te zien, want ik wil iemand tegenover me hebben die weet waar ze over praat. Ook creëerde ze de veiligheid voor mij om te praten over waar ik tegenaan liep. Ik vond het erg fijn hoe ze me door dit proces heeft begeleid. Joy

Fotograaf

De oplossing is veel simpeler dan ik dacht, dat is wat ik van Sanne heb geleerd. Ze komt heel zelfverzekerd over en ze weet wat ze doet en wat ze kan bieden. Aletta

Management Assistent

Dit is wat je krijgt

  • Een audiotraining van 45 minuten waarin ik je helemaal meeneem in de wondere wereld van keuzes maken.
  • Een digitaal werkboek, wat ook digitaal invulbaar is.

De investering hiervoor kost €37,- excl. btw.

En 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) doneer ik aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash (scroll naar beneden om meer te lezen over deze organisatie). Per audiotraining zal ik dus €1,85 doneren aan Mama Cash.

Ik ben Sanne en ik ben mindset coach. Ik help introverte vrouwelijke ondernemers om een business te bouwen door dichtbij zichzelf te blijven.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om introverte vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen op hun manier. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Ik doneer 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash. Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden en transgenders die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld.

Koop vandaag nog de Audiotraining!

En leer vandaag al jouw eerste krachtige keuze te maken.