Audiotraining “Vanuit een rust mindset je bedrijf bouwen”

Wil je je rustig en zelfverzekerd voelen als ondernemer? Dat je het gevoel hebt dat je “in control” bent en vooral de vrijheid en ruimte voelt als ondernemer om te doen wat jij wilt doen? 

Wellicht herken je je in één van de volgende situaties: 

  • Je voelt je onrustig. Je hebt enorme to do lijsten en je hebt het gevoel nooit klaar te zijn met werken in en aan je bedrijf. Het maakt je onzeker.
  • Je hebt regelmatig het gevoel geleefd te worden door je agenda, door de omstandigheden en door je omgeving. 

Dan is deze audiotraining zeker wat voor jou!

 

Wat je leert in deze Audiotraining

  • Wat rust en wat stress is. 

  • Welke obstakels er zijn die jou op dit moment blokkeren om rust te creëren in je leven. 

  • Hoe je op jouw eigen manier voor rust kunt zorgen in je leven en business.

 

Dit is wat het je oplevert

Tijd

Geen overvolle to do lijsten meer. Doen wat jij wilt doen in plaats van je te laten leiden door omstandigheden en andere mensen. Het levert je allemaal flink veel tijd op als je vanuit een rust mindset leert te ondernemen. 

Zelfvertrouwen

Als jij weet hoe je rust kunt creëren voor jezelf, dan durf je ook te kiezen voor dat wat jou energie geeft. Dan weet je hoe je je grenzen aangeeft en wat voor jou belangrijk is. Eigenlijk kies je daarmee iedere keer opnieuw voor jezelf, en dát geeft je zelfvertrouwen. Iedere keer weer opnieuw. 

Rust

Het lijkt me duidelijk, deze training creëert rust. De rust om te kunnen doen wat jij wil. De rust om te vertrouwen op jezelf en op jouw kwaliteiten.  

Sanne’s passie voor de ambities van vrouwen is voelbaar. Ik heb weer de bevestiging gekregen dat ik uniek ben, dat ik goed ben in wat ik wil doen en ik hierdoor alles kan bereiken wat ik wil. Jady-Mayne

Casemanager

Sanne weet waar ze over praat en straalt dit ook uit. Dat vond ik heel mooi om te zien, want ik wil iemand tegenover me hebben die weet waar ze over praat. Ook creëerde ze de veiligheid voor mij om te praten over waar ik tegenaan liep. Ik vond het erg fijn hoe ze me door dit proces heeft begeleid. Joy

Fotograaf

De oplossing is veel simpeler dan ik dacht, dat is wat ik van Sanne heb geleerd. Ze komt heel zelfverzekerd over en ze weet wat ze doet en wat ze kan bieden. Aletta

Management Assistent

Dit is wat je krijgt

  • Een audiotraining van 2 uur waarin ik je helemaal meeneem in de wondere wereld van rust!
  • Een digitaal werkboek, wat ook digitaal invulbaar is.
  • Een cheat sheat met de belangrijkste tips en stappen. 
  • Een rust blueprint chart waarmee jij kunt identificeren hoe jouw rust eruit ziet. 

De investering hiervoor is €37,- excl. btw. 

En 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) doneer ik aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash (scroll naar beneden om meer te lezen over deze organisatie). Per audiotraining zal ik dus €1,85 doneren aan Mama Cash. 

Ik ben Sanne en ik ben mindset coach en female empowerment expert. Ik help vrouwelijke ondernemers om door het inzetten van moed en zelfvertrouwen om in hun grootsheid te stappen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Ik doneer 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash. Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden en transgenders die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld.

Koop vandaag nog de Audiotraining!

En leer vandaag al vanuit een rust mindset je bedrijf te bouwen.