Community

Als er iets is wat enorm waardevol is geweest in mijn ondernemersreis dan is dat wel de support van andere vrouwelijke ondernemers. Maar… ik kom niet veel vrouwelijke ondernemers tegen die me écht uitdagen Daarom ben ik de gratis community Onderneem groots! Moed en zelfvertrouwen voor vrouwelijke ondernemers gestart. Dit is een gratis community, speciaal voor vrouwen die vanuit hun eigen mooie grootsheid willen ondernemen. 

Wat kun je verwachten van deze community: 

N

Live Q&A’s & interviews

N
Kick-ass motivatie en inspiratie
N
Deel en vier je successen
N
Doelen stellen en halen
N
Ontmoet inspirerende vrouwelijke ondernemers
N
Een support systeem waar je echt iets aan hebt

Maak kennis met de beheerder

Ik ben Sanne, ik ben professioneel coach en ik help vrouwelijke ondernemers om groter te spelen met zichzelf en hun business. 

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta.

Het is mijn verlangen om vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinenWant dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

YES, IK WORD LID VAN DE GRATIS COMMUNITY!

Klik op “AANMELDEN” en krijg toegang tot de community, zodat je jouw eerste connectie kunt gaan leggen met andere grootste vrouwelijke ondernemers.