Community

Als er iets is wat enorm waardevol is geweest in mijn ondernemersreis dan is dat wel de support van andere vrouwelijke ondernemers. Maar… ik kom niet veel vrouwelijke ondernemers tegen die én ondernemen én werken in loondienst. Daarom ben ik de Dream-Driven Business Women community gestart. Dit is een gratis community, speciaal voor vrouwen die werken in loondienst én een eigen onderneming willen starten of al zijn gestart.

Wat kun je verwachten van deze community: 

N

Live Q&A’s

N

Kick-ass motivatie en inspiratie

N

Deel en vier je successen

N

Doelen stellen en halen

N

Ontmoet inspirerende vrouwelijke ondernemers

N

Een support systeem waar je echt iets aan hebt

Maak kennis met de beheerder

Ik ben Sanne, ik ben professioneel coach en ik help ambitieuze vrouwen om hun dream-driven business te creëren vanuit een baan in loondienst. Ik geloof er namelijk in dat de wereld niet zonder al die mooie vrouwelijke ondernemers kan, die vrijwel allemaal zoveel krachtiger zijn dan ze zelf denken. En niet geheel onbelangrijk: ik heb het afgelopen jaar ontdekt dat er zoveel mogelijkheden zijn om een baan in loondienst te combineren met jouw dream-driven business. Het is mijn missie om vrouwen te helpen het “onmogelijke” mogelijk te maken en hun dromen daadwerkelijk te gaan realiseren. 

YES, IK WORD LID VAN DE DREAM-DRIVEN BUSINESS WOMEN COMMUNITY!

Klik op “AANMELDEN” en krijg toegang tot de community, zodat je jouw eerste connectie kunt gaan leggen met andere vrouwelijke ondernemers in loondienst.