Gratis Resources

40 tips om een succesvolle en dream-driven business te bouwen naast een baan in loondienst

Ik heb enorm veel geleerd door mijn business te bouwen naast een baan in loondienst. In deze gids geef ik 40 tips hoe je het bouwen van een bedrijf ook daadwerkelijk kunt combineren met een baan in loondienst en zelfs rust en voldoening kunt ervaren en weinig tot geen stress.

Na het lezen van de tips weet je: 

 • Hoe je een stevige basis voor jouw business neer kunt zetten, waardoor je jouw motivatie hoog kunt houden.
 • Hoe je het maximale uit je tijd kunt halen, zodat je ook echt de resultaten voor jouw business creëert die je wilt én nog vrije tijd overhoudt ook.
 • Hoe je jouw twijfel en perfectionisme de deur kunt wijzen, zodat je ook echt in jouw prachtige licht kunt gaan staan.

 

Shine Your Light podcast

In de Shine Your Light podcast wil ik jou inspireren en motiveren om jouw prachtige licht te laten schijnen. Dit doe ik door praktische tips te geven en door het delen van mijn eigen ervaringen. 

Ik behandel onderwerpen zoals: 

 • Het creëren van jouw unieke visie als ultieme multivator
 • Trouw leren zijn aan wat echt belangrijk is door middel van simpele tools
 • Hoe je gemotiveerd en gefocust voor jouw droom kunt blijven gaan.

Dream-Driven Business Women community

Wil jij andere inspirerende vrouwelijke ondernemers ontmoeten die net als jij ondernemen naast een baan in loondienst. Wordt dan lid van de gratis Dream-Driven Business women community.

Want als er iets is wat enorm waardevol is geweest in mijn ondernemersreis dan is dat wel de support van andere vrouwelijke ondernemers. Maar… ik kom niet veel vrouwelijke ondernemers tegen die én ondernemen én werken in loondienst. Daarom ben ik deze gratis community gestart.

Online Masterclass


De vijf stappen om als vrouw in loondienst beter met je tijd om te gaan zodat je de business van je dromen kunt creëren

You can’t do it all. En dat is ok. Wist je dat weinig tijd hebben iets geweldigs kan zijn? Dat het ervoor zorgt dat je focust op dat wat écht belangrijk is? Dat het makkelijker wordt om te gaan voor jouw dromen? Werk je in loondienst, wil je je eigen business starten of uitbouwen en twijfel je of het mogelijk is?

Schrijf je dan in voor de gratis masterclass “De vijf stappen om als vrouw in loondienst productiever te werken, zodat je de business van je dromen kunt creëren.” 

  Clarity Call

  Loop je compleet vast in het neerzetten van jouw dream-driven business. Ervaar je overwhelm en chaos door de combinatie van werken in loondienst en het bouwen van jouw business? Vraag je je regelmatig af of je er ooit gaat komen, of je het waard bent om ervoor te gaan en welke stappen je überhaupt moet nemen? 

  Elke maand bied ik 5 gratis en vrijblijvende 1-op-1 clarity calls in. In dit gesprek van een uur gaan we aan de slag om: instant focus te creëeren, knopen door te hakken en helderheid te krijgen over de te nemen stappen.