grip op je gedachtes!

Krijg rust in je hoofd en onderneem met meer zelfvertrouwen

Ben je er klaar mee om altijd “aan” te staan en je niet goed genoeg te voelen als ondernemer?

Herken jij jezelf hierin?

  • Je maakt je zorgen over de kleinste dingen en je merkt dat het piekeren je bakken met energie kost. Terwijl je die energie juist op een positieve manier in wil zetten. 
  • Je weet wat nodig is om je bedrijf te bouwen en welke acties je moet doen, maar je doet het niet of je doet er veel langer over dan je zou willen. Dit zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen lager en lager wordt.
  • Je bent een talent in piekeren, overdenken en overanalyseren
  • Je hebt al wat resultaten geboekt als ondernemer en je weet rationeel gezien dat je goed bent in wat je doet. Klanten hebben zelfs tegen je gezegd dat je goed bent in wat je doet! En toch is er nog zo’n stemmetje in je wat zegt: “Wat als ze zien dat je helemaal niet zo goed bent in wat je doet?”. 
  • Je vindt het moeilijk om te focussen en je zit vaak in je hoofd. Daardoor ben je mentaal niet altijd aanwezig op de momenten dat het zou moeten, zoals gesprekken met potentiële klanten.
Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat een mens iedere dag opnieuw 60.000 (!) gedachtes heeft, waarvan er 54.000 dagelijks terug blijven komen?
Bedenk dan eens hoeveel negatieve gedachtes je kunt hebben op een dag. En hoeveel impact deze gedachtes hebben op jouw leven én je business. Een gedachte lijkt iets kleins… Maar wat als je jezelf continu negatieve dingen vertelt en dit blijft herhalen? Wat denk je dat dit doet met je zelfvertrouwen, je doorzettingsvermogen, de liefde voor jezelf? Grote kans dat dit ook effect heeft op je omgeving én je business. Je hebt bijvoorbeeld weinig tot geen klanten, omdat je wacht totdat je perfect bent in sales. Of omdat je simpelweg het gesprek niet durft aan te gaan met potentiële klanten. Of omdat je je eigen product of dienst niet durft te promoten via social media. Het kan er ook voor zorgen dat je altijd druk bent, omdat de gedachtes die je hebt al je tijd en energie opslokken. En daardoor blijft er nog maar weinig tijd over voor actie.
Het kan zelfs zover gaan dat je besluit om te stoppen met je bedrijf. Omdat je teveel werkt en nooit rust neemt. Omdat je niet gelooft in jezelf en in wat je aanbiedt. Omdat je weinig energie krijgt van je bedrijf. De oorzaak? Die 54.000 gedachtes die zich dag in dag uit blijven herhalen, waarvan er waarschijnlijk een hoop negatief zijn. Niemand houdt het vol om dag in dag uit al die negatieve gedachtes te hebben…
Ik weet hoe je je voelt. 

Ik weet hoe het is om stil te staan, omdat je er een miljoen gedachtes zijn die je tegenhouden. Ik weet hoe het is om jezelf niet als die expert neer te zetten, omdat er altijd nog iets is waar je beter in moet worden. Ik weet hoe het is om jezelf met anderen te vergelijken, terwijl je deep down weet dat je goed bent in wat je doet.

Ik was een talent in overdenken, overanalyseren en negatieve gedachtes leidend te laten zijn in mijn leven: bijvoorbeeld in de keuzes die ik maakte en in hoe ik mezelf presenteerde naar de wereld. Dit talent heb ik getransformeerd naar een talent in goed omgaan met met mijn negatieve gedachtes.

Ik weet dat het anders kan…

… en hoe je in slechts 6 stappen …

… grip krijgt op je gedachtes op een praktische, simpele en krachtige manier

mijn verhaal

Ik ben Sanne en als Business & Mindset Coach help ik introverte vrouwelijke ondernemers om een business te bouwen die bij ze past, zodat ze meer energie en voldoening ervaren. 

Vijf jaar geleden wist ik niet wat ik wilde op het vlak van werk. Ik werkte onder m’n niveau en ik kreeg bij iedere baan opnieuw te horen van m’n leidinggevende dat ik zoveel meer in m’n mars had. Toch bleef ik stilstaan, omdat ik in m’n hoofd bleef zitten, aan het overanalyseren was en niet ergens voor durfde te kiezen. M’n gedachtes hielden me tegen. Op een gegeven moment was het genoeg en besloot ik te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Dit bleek de beste keuze te zijn die ik ooit heb gemaakt. Inmiddels ben ik 4 jaar ondernemer en heb ik een business gebouwd die past bij mij. De afgelopen jaren heb ik meer dan €20.000,- geïnvesteerd in trainingen over o.a. ondernemen, mindset, branding, strategie, sales en online marketing. Hiermee heb ik niet alleen een ijzersterke basis staan voor mijn bedrijf, maar ook mijn mindset staat als een huis. 

Mijn doorzettingsvermogen, lef, passie én de rust die ik voel en uitstraal draag ik iedere dag met me mee. Die eigenschappen hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een business heb gebouwd die me energie en voldoening geeft… Maar ook dat ik op podia spreek en zing, m’n eigen podcast heb met meer dan 3500 downloadsin verschillende leiderschapsprogramma’s mensen begeleid om hun doelen te behalen en een leven leid in lijn met wie ik ben. 

sanne heeft gesproken bij en geschreven voor o.a.

Bedenk hoeveel lichter, fijner en effectiever je bent wanneer je gedachtes je niet meer stoppen  
daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in…

GRIP OP JE GEDACHTES! KRIJG RUST IN JE HOOFD EN ONDERNEEM MET MEER ZELFVERTROUWEN

In deze krachtige online cursus leer je in 4 dagen op een simpele manier grip te krijgen op je gedachtes in 6 stappen. 
RESULTATEN

MEER ZELFVERTROUWEN

No more second guessing you. Jij laat je niet meer gek maken door de gedachtes die je hebt, maar weet hoe ermee om te gaan op zo’n manier dat ze voor je gaan werken. Daardoor durf jij die potentiële klanten te benaderen waar je graag mee wilt werken, draai je je hand niet om voor het maken van een video, en geef je je grenzen aan. The sky is the limit!

}

MEER TIJD

Doordat je weet hoe je om kunt gaan met je negatieve gedachtes, ben je ook geen tijd meer kwijt aan het overdenken en overanalyseren. In plaats daarvan gebruik je deze tijd om een nieuw product te lanceren, extra klanten binnen te halen of gewoon om lekker een extra dag vrij te nemen. 

INNERLIJKE RUST

Met iedere gedachte waar jij grip op weet te krijgen geef je jezelf ook mentaal meer rust. De gedachtes zullen steeds minder grip op je hebben, omdat jij weet welke gedachtes je verder helpen en welke niet. Je creëert daarmee jouw eigen filter, waardoor je nog maar weinig gestoord wordt door niet-helpende gedachtes.

Z

KRAAKHELDERE FOCUS

Die gedachtes zitten niet langer meer in de weg om datgene te doen waarvan jij weet wat nodig is. Je laat je niet langer meer afleiden door de gedachtes, omdat je weet welke gedachtes productief zijn en welke niet. Daardoor krijg je veel meer gedaan en ligt de focus op wat écht belangrijk is voor jou als ondernemer.

MEER VERTROUWEN IN JE BEDRIJF

Naast het vertrouwen in jezelf, zal het vertrouwen in je bedrijf en jouw dienst of product meegroeien. Dit is belangrijk, want je moet zelf achter je dienst of product staan om het ook vol zelfvertrouwen te kunnen verkopen. Wanneer jij een expert wordt in het tackelen van negatieve gedachtes, dan is dat wat er gebeurt.

MEER KLANTEN, OMZET EN WINST

Meer zelfvertrouwen + meer tijd + innerlijke rust + kraakheldere focus + meer vertrouwen in je bedrijf = meer klanten, omzet en winst. Bedenk je eens wat dit je oplevert en hoe jouw leven er dán uitziet. Meer tijd door kunnen brengen met je familie en vrienden. Meer kunnen reizen. Vrijwilligerswerk kunnen doen. De flexibiliteit en vrijheid om extra dagen vrij te kunnen nemen. Een nieuwe passie ontdekken. Kortom, je kunt dan hele andere keuzes maken die van positieve invloed zijn op jouw leven en op de levens van de mensen om je heen. 
dit is wat je krijgt

Video’s en werkboeken

In 4 modules leer ik je alles leer over grip krijgen op je gedachtes. En dat niet alleen, ik geef je ook allerlei vragen en opdrachten mee die je nieuwe inzichten opleveren én zodat je direct implementeert wat je leert tijdens de cursus. Gedurende 4 dagen ontvang je iedere dag per e-mail een werkboek en op dag 1 en dag 3 ontvang je ook een video.

Module 1: BASIS

In module 1 leggen we samen de basis zodat jij het maximale uit de cursus kunt halen. Ik leer je het belangrijkste ingrediënt om niet alleen heel veel uit deze training te halen, maar ook om trouw en gecommit te zijn aan JOU. Als bonus vertel ik meer over introversie is en waarom het als introvert juist zo belangrijk is om te leren grip te krijgen op je gedachtes.

Module 2: KENNIS

In module 2 leer je wat gedachtes zijn, waar ze vandaan komen en waarom het belangrijk is om grip op ze te krijgen. Ik geef je de allereerste en meest belangrijke stap die je kunt zetten om daadwerkelijk te kunnen leren omgaan met je gedachtes. Als bonus vertel ik meer over mindset. (mijn definitie is net wat anders dan de meeste definities)

Module 3: ACTIE!

In module 3 gaan we aan de slag met de tool die jou gaat helpen je negatieve gedachtes te tackelen! Ik leg de 6 stappen uit die je hierbij gaan ondersteunen én je gaat er zelf ook direct mee aan de slag.

Module 4: Implementatie

Module 4 draait om implementatie! Niet alleen blikken we terug, maar het belangrijkste is dat we gaan kijken hoe je dat wat je hebt geleerd kunt implementeren in jouw leven en business. Als afsluiter geef ik een prachtige opdracht mee, die een blijvende herinnering achter zal laten én die je als hele simpele tool kunt blijven gebruiken in jouw leven.

Je leert op een praktische, simpele en krachtige manier grip te krijgen op je gedachtes

zodat je meer rust krijgt in je hoofd en je met meer zelfvertrouwen onderneemt.

“Sanne’s passie voor de ambities van vrouwen is voelbaar. Ik heb weer de bevestiging gekregen dat ik uniek ben, dat ik goed ben in wat ik wil doen en ik hierdoor alles kan bereiken wat ik wil.”
– Jady-Mayne
Grip op je gedachtes! 
Krijg rust in je hoofd en onderneem met meer zelfvertrouwen

€ 97

• 4 modules
• 4 werkboeken, totaal 73 pagina’s, die ook digitaal invulbaar zijn
• 2 video’s

– Joy van der Valk
Fotograaf
“Het voelde alsof ik een half jaar groei in één maand heb doorgemaakt!”
Voordat ik aan de slag ging met Sanne kon ik van kleine dingen erg van slag zijn en vond ik het lastig om om te gaan met de ups en downs van het ondernemerschap. Ik wist tegelijkertijd ook dat ik meer uit mezelf kon halen en dat ik wilde groeien.

Ik zag dat Sanne me hier uitstekend bij kon helpen. Ze kwam zelfverzekerd over en ik kon zien dat ze weet waar ze het over heeft. Ik had niet verwacht dat ik in een maand tijd zo zou groeien, het voelde eigenlijk alsof ik een half jaar groei in één maand heb doorgemaakt.

Ik verstuur offertes naar potentiële klanten nu vol zelfvertrouwen, omdat ik weet dat ik goed ben in wat ik doe als fotograaf. Ook ben ik mezelf minder gaan vergelijken met anderen, heb ik geleerd om m’n grenzen aan te geven, heb ik veel helderder wie ik ben en wat ik wil, en heb ik praktische tools gekregen om om te gaan met de ups en downs die bij het ondernemerschap komen kijken. Daardoor weet ik dat ik alles aankan als ondernemer, wat er ook gebeurt. Daarnaast weet ik nu veel beter hoe ik gefocust en gestructureerd kan werken. Sanne wist hoe ze mij het beste kon ondersteunen!

“Sanne leert je je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken”
Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken.
– NAAM TESTIMONIAL,
bedrijf
– Raneem Salama
Projectcoördinator bij Serve the City Utrecht
– Deisy Amelsbeek
Business Coach
“Als iemand weet hoe je je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel!”
Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel!

Foto: Marleen Sahetapy

Grip op je gedachtes!
Krijg rust in je hoofd en onderneem met meer zelfvertrouwen

€ 97

• 4 modules
• 4 werkboeken, totaal 73 pagina’s, die ook digitaal invulbaar zijn
• 2 video’s

“De oplossing is veel simpeler dan ik dacht, dat is wat ik van Sanne heb geleerd. Ze komt heel zelfverzekerd over en ze weet wat ze doet en wat ze kan bieden.” ​
– Aletta

Met jouw investering draag je bij een goed doel!

Ik doneer 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2021 is dit Mama Cash. Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden en transgenders die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld. 5% van jouw investering gaat dus naar deze prachtige organisatie! 

Veelgestelde vragen
Is de cursus geschikt voor startende of gevorderde ondernemers?
Het maakt niet uit hoe lang je onderneemt of wat je aanbiedt. Als jij je aangesproken voelt en je wil leren grip krijgen op je gedachtes, dan is deze cursus voor jou.
Is de cursus alleen geschikt als ik introvert ben?
Hoewel ik de cursus wel richt op introverte vrouwelijke ondernemers, geloof ik absoluut dat de cursus ook waardevol is als je extravert of ambivert bent. Sowieso is introversie/extraversie een schaal waar je op zit, dus ook als extravert zul je ook je introverte momenten hebben. Ook hier geldt: als je wilt leren grip krijgen op je gedachtes, dan is deze cursus voor jou.
Wat is de tijdsinvestering?
Het varieert per module, maar in totaal ben je 4 uur kwijt aan de cursus. In het eerste werkboek geef ik ook aan per module wat de tijdsinvestering is.
Wat als ik het geld niet heb?
De vraag die ik dan heb voor je: hoe belangrijk is het voor je om grip te krijgen op je gedachtes als je weet dat je maar liefst 60.000 gedachtes per dag hebt? Wat zijn de consequenties als je hier niet mee aan de slag gaat? En wat levert het je wél op als je hier echt mee aan de slag gaat?
Waarom krijg ik de 4 modules niet direct in één keer?
Ik heb er bewust voor gekozen om de 1 module per dag vrij te geven. De reden is dat verandering in mindset niet zomaar tot stand komt. Het is belangrijk om die verandering de tijd te geven, zodat je mindset blijvend verandert.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt toegang zolang de cursus bestaat. Per mail ontvang je de werkboeken en de video’s. Ik raad je aan om de werkboeken te downloaden en op te slaan op je computer. De video’s staan als verborgen video’s op YouTube. De informatie die ik in de video’s geef staan ook in de werkboeken uitgeschreven.
Kan ik deze cursus ook doen als ik een burn-out of depressie heb?
Hoewel ik gecertificeerd coach ben, ben ik geen expert als het gaat om burn-outs en depressies. In dit geval raad ik je dan ook aan om het eerst voor te leggen aan iemand die daar wél gespecialiseerd in is. Vooral als je er nu nog middenin zit. Deze cursus lost je burn-out of depressie niet op.

WANNEER BEGINT DE CURSUS?

Je kunt op ieder moment de cursus starten. Er is geen vaste startdatum. Zodra je de cursus hebt gekocht ontvang je direct dezelfde dag nog module 1. Je hoeft daar ook niet direct mee aan de slag te gaan, maar je mag de cursus op je eigen tempo doen. 

Grip op je gedachtes!
Krijg rust in je hoofd en onderneem met meer zelfvertrouwen

€ 97

• 4 modules
• 4 werkboeken, totaal 73 pagina’s, die ook digitaal invulbaar zijn
• 2 video’s