Wil je dat je droomklant ziet hoe waardevol je bent?

De drie fouten waardoor je niet wordt gezien door je droomklant

Gratis Online Masterclass met Sanne
Business & mindset coach voor introverte vrouwelijke ondernemers

In deze online masterclass leer ik je door middel van mijn persoonlijke verhaal hoe je die fouten kunt voorkomen en wél gezien wordt door je droomklant. Zodat je niet langer hard hoeft te werken en hoeft te schreeuwen om gezien te worden, maar juist vanuit 100% zelfvertrouwen.

Donderdag 14 januari 2021 om 10.00u

of

Maandag 18 januari 2021 om 20.00u

of

Bekijk achteraf de replay

Wat levert de Masterclass je op?

Z

Geen one-size-fits all tips, maar waardevolle en inspirerende inzichten vanuit mijn persoonlijke verhaal die je positieve energie en vertrouwen geven in jezelf én je bedrijf.

Z

Meer tijd en energie om je bedrijf én jezelf de aandacht te geven die het verdient, want je verspilt geen tijd meer aan het maken van de fouten die ik wel heb gemaakt.

Z

Inzicht in wat jou op dit moment het allermeeste tegenhoudt als introverte vrouwelijke ondernemer, en welke eerste stappen je kunt zetten om te groeien.

Z

Helderheid over wat je écht nodig hebt als introverte vrouwelijke ondernemer om gezien te worden.

Schrijf je in voor de masterclass zodat je mijn fouten niet meer hoeft te maken.

Hi ik ben Sanne!

Een zelfverzekerde, positieve en rustige vrouw met een passie voor persoonlijke ontwikkeling, female empowerment en ondernemen.
Ik geloof dat een goedlopend bedrijf begint met vertrouwen op jezelf in alles wat je doet én dit ook uitstralen naar de buitenwereld. Zodat je écht wordt gezien door je droomklant.

Ik heb als introverte ondernemer heel lang het gevoel gehad dat ik “extraverter”, “beter”, “leuker” en “sprankelender” zou moeten zijn.

Totdat ik mijn introverte kant ging omarmen en het in mijn voordeel ging gebruiken.

Mijn doorzettingsvermogen, lef, passie én de rust die ik voel en uitstraal draag ik iedere dag met me mee. Die eigenschappen hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een business heb gebouwd die me energie en voldoening geeft… Maar ook dat ik op podia spreek en zing, m’n eigen podcast heb met meer dan 3500 downloads, in verschillende leiderschapsprogramma’s mensen begeleid om hun doelen te leven en vooral een leven leidt in lijn met wie ik ben.

 

Goed om te weten…

De masterclass zal ongeveer 1 uur duren!

Daarnaast ontvang je achteraf de replay, voor als je er niet live bij kunt zijn of als je de masterclass nog terug wilt kijken.

Aan het einde is er een Q&A zodat je vragen kunt stellen

Tijdens de masterclass is er ruimte om je vragen te stellen. Ik beantwoord ze met liefde!

Geen betaald aanbod!

Hoewel de masterclass gratis is, zal ik geen betaald aanbod doen aan het einde. Wel bied ik je aan het einde van de masterclass een gratis cadeau aan. 🙂