Het starten van een eigen bedrijf is niet niks en er komt vanalles bij kijken. En zodra je start lijkt het wel alsof er meer en meer bij komt kijken. Social media kanalen starten en onderhouden, content maken, nieuwe contacten leggen, boekhouding, e-mails… En oh ja, dan moeten er ook nog klanten komen. En die baan in loondienst die je ook nog hebt en de mensen om je heen waar je ook nog tijd mee wilt doorbrengen. 

Als startende vrouwelijke ondernemer komt er veel op je af en als je geen fundament hebt voor jezelf en jouw bedrijf, dan kan het al snel heel zwaar worden om alle ballen in de lucht te houden. En al helemaal als je ook nog een baan in loondienst hebt en het er allemaal naast moet doen. Daarom is het heel erg belangrijk om te weten: wie jij bent, wat jouw droom is voor je bedrijf, en waar je naar toe wilt als ondernemer. Met zo’n rock-solid fundament kun je de hele wereld aan! 

N
Heb jij een droom die je wilt verwezenlijken, waarmee jij de wereld wilt veroveren?
N
Ben je excited om je bedrijf verder uit te bouwen, maar vind je het lastig om keuzes te maken door de overdaad aan mogelijkheden?
N
Wil je jouw zelfvertrouwen verhogen, zodat je vanuit vertrouwen klanten kunt aantrekken, makkelijker keuzes kunt maken en je potentieel ook echt kunt gaan realiseren?
N

Wil je leren om op zo’n manier je tijd in te delen en te plannen, dat je voldoende ruimte hebt voor je bedrijf, baan in loondienst, vrienden/familie en ontspanning? En uiteindelijk je baan in loondienst kunt gaan afbouwen? 

N
Ben je klaar met alle goedbedoelde adviezen en wil je durven gaan voor jouw manier van ondernemen?
N
Wil je belemmerende overtuigingen loslaten en starten met geloven in jezelf en dit geloof ook daadwerkelijk ervaren?

Dan is het Own Your Inner Boss event echt voor jou!

Helderheid
Wat wil je nu eigenlijk echt met jouw bedrijf? Tijdens deze dag ga je ontdekken hoe jouw droombedrijf eruit ziet en ga je jouw visie en kernwaardes formuleren, die de basis zullen vormen van het fundament van je bedrijf.
Master your mindset
Mindset is key! Als je als startend ondernemer alleen maar focust op de nieuwste sales technieken en de laatste online marketing strategieën dan bouw je een huis op zand… Mindset is de stevige grond waarop je jouw business kunt bouwen en dus zullen we tijdens deze dag volop aan de slag gaan met jouw mindset, zodat je met bakken vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.
Krachtige keuzes maken
Ondernemen, en al helemaal als je net start (en eventueel in combinatie met een loondienst) vraagt om het maken van keuzes. Ik leer je hoe je sneller en vanuit vertrouwen keuzes kunt maken, zodat je tijd en aandacht besteedt aan die zaken het meest belangrijk zijn.
Samen in de actie!
Deze dag gaan we in de actie zodat jij aan het einde van de dag een mega sterk plan en fundament hebt waar jij jouw business mee kunt uitbouwen. En ik en je mede deelnemers zullen je de gehele dag supporten wanneer je dit dan ook nodig hebt. Ik geloof dat het samen doen zoveel leuker en fijner is!
Master jezelf!
Het is mega belangrijk om jezelf als persoon goed te kennen, zodat je dit in kunt zetten voor jouw business, jezelf steviger kunt positioneren maar ook om uiteindelijk het maximale uit jezelf te halen. Tijdens deze dag krijg je volop de ruimte om je sterkte punten te ontdekken, zodat je daar nog meer gebruik van kunt maken maar je gaat ook je valkuilen leren kennen en hoe je deze voor je in plaats van tegen je kunt laten werken.
Your power, your story
Tijdens het Own Your Inner Boss event leer je jezelf een nieuw verhaal te vertellen over de persoon die jij écht bent en ga je beperkende overtuigingen leren loslaten en ombuigen. We gaan beperkende overtuigingen tackelen op het gebied van sales en ondernemen zodat je de ruimte voor jezelf creëert om de Boss te zijn die je diep van binnen al bent.
Productiviteit & focus
Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd over productiviteit, plannen en het maximale uit mezelf en mijn tijd halen. (en dat naast een fulltime baan in loondienst!) Tijdens deze dag ga ik jullie alles leren over focus, plannen en productiviteit zodat je voldoende tijd aan je business kunt besteden maar ook tijd overhoudt voor andere zaken.
Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel! Deisy Amelsbeek

Ik ben Sanne en als mindset coach help ik vrouwen in loondienst met het opstarten van hun business vanuit een mega krachtige mindset. Ik geloof dat een positieve ondernemers mindset essentieel is als je jouw droombedrijf ook daadwerkelijk op een succesvolle manier neer wilt zetten. 

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en vanuit rust, vertrouwen en focus aan mijn business bouw naast een baan in loondienst. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken. Raneem Salama

Locatie
De dag vindt plaats bij Potjevergaderen in Utrecht. Adres: Battutalaan 523, 3526 VS Utrecht. 

Ik heb speciaal voor deze locatie gekozen omdat ze een duurzame onderneming zijn, die ook samenwerken met andere duurzame bedrijven. 

De locatie is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en auto. Meer informatie over parkeren en bereikbaarheid, klik hier.

 

Ticket
Bij het ticket is koffie, thee, water, koekjes en een duurzame en biologische lunch inbegrepen. (de lunch is: broodje, salade, soep en een sapje)

Koop je ticket vandaag nog! (€99 incl. btw)

En maak vandaag al jouw allereerste keuze om jouw inner boss te ownen.