In deze aflevering deel ik het allereerste interview wat ik af heb afgenomen! Dit interview is opgenomen in de Dream-Driven Business Women community op Facebook. Klik onderaan op de link om het interview in beeld te zien.

Ik heb Anne Neijnens geïnterviewd over haar reis als ondernemer. In het interview deelt ze haar inzichten als ondernemer, maar ook hoe zij haar business naast een baan in loondienst heeft weten te combineren en uiteindelijk van werknemer naar fulltime ondernemer is gegaan. Ook deelt ze een hele mooie (“tegenstrijdige) gouden tip voor startende ondernemers die nog in loondienst werken.

Ik ben Sanne en als professioneel coach help ik vrouwen in loondienst om hun eigen dream-driven business te starten vanuit een stevige mindset en door middel van tools zoals productiviteit.

In deze podcast kun je alles leren over: ondernemen, mindset, tools, mogelijkheden creëren om jouw droombedrijf te starten en neer te zetten. Mijn intentie is dat je leert ondernemen door trouw te zijn aan jezelf, jouw droom en jouw waardes.

Ben je op zoek naar andere inspirerende en ondernemende vrouwen die net als jij ondernemen naast een baan in loondienst?

Wordt dan lid van de gratis Dream-Driven Business Women community op Facebook

Gratis focus call

Mail: sanne [at] mypowermystory [punt] nl

VOLG ME OP:

Facebook
Instagram
Website

Luister, volg en abonneer op de Shine Your Light podcast via de volgende kanalen: