Shine Your Light event

Wanneer: Woensdag 18 september 2019 van 10.00-16.00u

Waar: Utrecht – Potjevergaderen, Battutalaan 523

Wat is het: Het Shine Your Light event is een mindset training voor vrouwelijke ondernemers die vanuit moed en zelfvertrouwen hun business willen bouwen.

Wat levert het je op: Aan het einde van de dag ga je naar huis met een mindset strategie op maat die er op een simpele en praktische manier voor gaat zorgen dat je de cirkel van perfectionisme, pleasen en zelf twijfel doorbreekt zodat je een opwaartse spiraal naar grootsheid creëert.

Normale ticketprijs: €97,- excl. btw

Een ticket is inclusief lunch en werkboek.

 

Heb jij als ondernemer de droom om er het maximale uit te halen, maar merk je dat je jezelf nog tegenhoudt en dat er meer in je zit? En verlang je ernaar om dit er ook echt uit te laten komen? Dan help ik je met alle liefde de allereerste transformerende stappen te zetten om echt in jouw GROOTSHEID te gaan stappen. 

Ik word er intens blij van als vrouwen helemaal durven te gaan staan voor hun dromen, verlangens en dus voor zichzelf. Dat zij, letterlijk en/of figuurlijk, zichzelf (op hun manier) krachtig weten neer te zetten en laten zien: “Dit is wat ik te bieden heb en dit is wie ik ben”. Toch zie ik maar weinig vrouwen dit echt doen. Het is niet zo heel gek, want naast dat ik coach ben, heb ik jarenlange ervaring als female empowerment expert en ben ik gaan zien dat vrouwen in deze maatschappij nog steeds worden geprogrammeerd om zichzelf kleiner te maken dan wie ze echt zijn. En dat is zo zonde, want ik geloof dat we allemaal met GROOTSHEID geboren worden en dat als je daarin durft te stappen je echte verbinding met jezelf creëert en van daaruit maximale impact kunt maken. Oftewel: je creëert daarmee jouw GROOTSE leven.  

Tijdens het Shine Your Light event ga je jouw grootsheid ervaren. Waarom ervaren? Zodat jij ook echt gaat voelen dat je die grootsheid in je hebt en die ervaringen met je mee kunt nemen. En van daaruit de wereld in kunt stappen vol zelfvertrouwen! Daarnaast gaan we aan de slag om een strategie te maken waarmee je jouw grootsheid in kaart gaat brengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je in die grootsheid blijft. Simpel en praktisch, maar daardoor juist enorm krachtig. En dit alles doen we samen met een hele mooie groep vrouwen en gaan we elkaar ondersteunen om in die GROOTSHEID te stappen.

Grootsheid in een notendop:

– Je gelooft in jezelf: je durft te staan voor jouw kwaliteiten en omarmt je minder sterke kanten.
– Je durft risico’s te nemen.
– Je denkt in oplossingen.
– Je leid jezelf in plaats van dat je jezelf laat leiden door meningen en advies van anderen, en omstandigheden.

Voor wie is dit evenement geschikt?
Je bent vrouwelijk ondernemer en je weet dat je wilt blijven ondernemen. Je weet dat je klein speelt en je hebt een verlangen om meer uit jezelf te halen en steviger in je schoenen te staan als ondernemer.

Voorbeelden van klein spelen: 

– Wat je ook doet, het is nooit goed genoeg. Pas als je alle juiste opleidingen hebt gevolgd of alles zo goed mogelijk hebt voorbereid, pas dan ben je goed genoeg. (perfectionisme)
– Je vertrouwt jezelf niet, omdat je bijvoorbeeld veel advies bij anderen inwint. (Terwijl je eigenlijk heel goed weet hoe jij wilt ondernemen en wat je wilt doen)
– Je durft niet zichtbaar te zijn. (online en/of offline) Of je speelt op safe als je wel zichtbaar bent door niet je werkelijke mening te uiten en je daar dus ook kritiek mee vermijdt.
– Je stelt veel uit.
– Gebrek aan focus doordat je altijd maar laat leiden door omstandigheden en emoties.

Voor wie is dit evenement NIET geschikt?
Als je net begint als ondernemer en je nog echt aan het oriënteren bent. En je eigenlijk dus nog niet 100% zeker bent dat je wilt blijven ondernemen. 

Als je op zoek bent naar de laatste online marketing strategieën, tips over social media, de laatste funnel technieken. Ik heb 2,5 jaar ervaring als ondernemer en weet er dus zeker wat vanaf, maar dit is niet waar het Shine Your Light event over gaat. Dit event gaat over leren om een grootsheid mindset te omarmen en hier een eigen persoonlijke strategie voor te ontwikkelen. 

Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel! Deisy Amelsbeek

Ik ben Sanne en als coach help ik vrouwelijke ondernemers om door het inzetten van moed en zelfvertrouwen om in hun grootsheid te stappen.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken. Raneem Salama

Koop je ticket vandaag nog!

En maak vandaag al jouw allereerste keuze om in jouw grootsheid te stappen.
Wat krijg ik op deze dag?
De precieze inhoud is nog een verrassing, maar aan het einde van de dag ga je naar huis met een mindset strategie op maat, die er op een simpele en praktische manier voor gaat zorgen dat je in je grootsheid gaat stappen op dagelijkse basis.
Ik ben nog niet ver genoeg als ondernemer, is dit event dan wel geschikt voor mij?
Het allerbelangrijkste is dat je zeker bent dat je ondernemer wilt zijn en blijven. Als je nog aan het oriënteren bent of ondernemen iets voor je is, dan is het dit evenement niet voor jou.

Herken je je in één van de onderstaande situaties dan is dit event geschikt voor jou:
– Je hebt regelmatig één of meerdere van deze gedachtes: “Pas als ik voldoende weet/genoeg heb voorbereid/voldoende tijd heb/voldoende geld heb ga ik de volgende stappen nemen in mijn business”.

– Je bent succesvol met wat je doet als ondernemer, maar je vind het spannend om naar een volgend niveau te gaan. Je wilt bijvoorbeeld een nieuw product lanceren of jezelf anders neerzetten.

– Je durft niet zichtbaar te zijn. (online en/of offline) Of je speelt op safe als je wel zichtbaar bent door niet je werkelijke mening te uiten en je daar dus ook kritiek mee vermijdt.

– Je volgt heel veel challenges, webinars en ondernemers online maar je implementeert niet in je business.

– Je wint heel veel advies in bij andere ondernemers

– Je twijfelt veel aan jezelf.

– Je ervaart chaos en een gebrek aan focus in je business.

Waarom zou ik naar een mindset training gaan? Ik wil liever alle tools krijgen om een business op te bouwen!
Het is heel handig om tools te hebben om je bedrijf op te bouwen, zoals een website, logo, visitekaartjes enz. En daar is ook niks mis mee. Maar persoonlijk vind ik dat je zonder mindset niet heel ver gaat komen. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als jij niet bereid bent om daarnaast echt met mensen in gesprek te gaan en te gaan verkopen dan houdt het op een gegeven moment op. Als je een sterke mindset hebt dan kun je iedere situatie aan als ondernemer en dat is volgens mij veel belangrijker dan een mooie website. (naast het feit dat je website, visitekaartjes, logo’s ook als een heel ‘mooi’ excuus kunt gebruiken om maar niks te doen aan sales ;))

Hoe eerder je begint met een sterke mindset ontwikkelen, hoe beter je de ups en de downs van het ondernemen kunt dragen.

Wat is jouw achtergrond?
Ik ben gecertificeerd coach (geaccrediteerd door de European Coaching Association) en ik ben universitair geschoold en afgestudeerd in het empoweren van vrouwen. (bachelor: Taal- en Cultuurstudies met hoofdrichting in Genderstudies en master Comparative Women’s Studies in Culture and Politics)

Alles wat ik mijn klanten leer heb ik doorleefd en pas ik zelf toe in mijn eigen leven. Naast het coachen van klanten werk ik regelmatig mee aan leiderschapsprogramma’s, waar ik werk aan m’n eigen doelen, anderen hierin coach en m’n eigen leiderschap naar een hoger niveau til. Je kunt wel zeggen dat ik een personal development junkie ben: ik ben altijd bezig met mezelf te verbeteren en ik haal daar mega veel voldoening uit.

Daarnaast heb ik ook het nodige gedaan op het vlak van het empoweren van vrouwen. Ik heb verschillende functies (betaald en vrijwillig) gehad waarbij ik opkwam voor de rechten van vrouwen. Het meest trots ben ik op de Female Leadership training. Dit is een training die ik in 2018 samen met een team van enthousiaste vrouwen heb ontwikkeld voor vrouwen met een vluchtelingenachtergrond. We hebben 6 vrouwen (de meesten van hen hebben een Syrische achtergrond) getraind in zelfvertrouwen, plannen en het stellen van doelen, en zelfliefde. Het is mijn overtuiging dat iedereen recht zou moeten hebben op persoonlijke ontwikkeling en mijn lange termijn droom is het dan ook dat ik dit veel vaker kan gaan doen.

Wat is het verschil tussen een early bird ticket en een normaal ticket?
Het enige verschil tussen een early bird en een normaal ticket is de prijs. Een early bird kost €37,- en een regulier ticket kost €47,-. 

De early bird actie is geldig t/m 10 augustus of zo lang de voorraad geldt.

Is dit weer het zoveelste pitch event?
Het Shine Your Light event is een op zichzelf staande training en ik ga mijn maximale geven om ervoor te zorgen zodat je zelfverzekerd en met jouw eigen mindset strategie op maat naar huis gaat. Aan het einde van het event zal ik wel een volgende stap aanbieden, omdat ik die mogelijkheid wil aanbieden voor diegenen die dat willen. Als ik een oplossing heb dan wil ik die graag delen. Het is aan jou of je daar iets mee wilt en alles wat jij beslist is helemaal ok.
Is eten en drinken inbegrepen?
Ticket is inclusief koffie, thee en lunch. Ik zorg voor voldoende pauzes zodat je tussendoor kunt eten en drinken.