Werk met mij

Audiotrainingen

Ik geloof dat je alles kunt leren en masteren. Dus ook vol zelfvertrouwen in je business staan. 

Ik bied verschillende audiotrainingen aan die jou helpen je zelfvertrouwen op een simpele en praktische manier te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan: keuzes maken, vanuit rust je business bouwen (in plaats van stress) en hoe je meer in de actiemodus komt.

Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken. Raneem Salama

Shine Your Light event

Merk je dat je jezelf als ondernemer kleinhoudt doordat je bijvoorbeeld twijfelt over jezelf, alles eerst perfect moet zijn, je geen keuzes durft te maken, of laat je je leiden door de meningen van anderen? 

Tijdens deze 1-daagse mindset training ga ik je in contact brengen met jouw grootsheid en ga ik je op een praktische manier leren om je business te bouwen vanuit zelfvertrouwen.  

Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel! Deisy Amelsbeek

1-op-1 Coaching

Leren om groter te spelen met jezelf en je business: dat is waar ik met 1-op-1 coaching naar streef. Ik geloof dat je die grootsheid, die voor iedereen uniek is, al in je hebt en ik ga je begeleiden om die grootsheid ook echt naar buiten te laten komen. Zodat je 100% voldoening ervaart in je leven.

Ben je er klaar mee om altijd maar naar de meningen van anderen te luisteren? Wil je weten hoe je praktisch en simpel door je perfectionisme heen kunt breken, zodat de woorden “uitstellen” en “wachten” niet meer in je woordenboek voorkomen? Wil je vol zelfvertrouwen keuzes maken en ben je gewoon klaar voor een verandering?

Ik bied zowel korte als lange trajecten aan, ieder traject is custom-made en ik streef ernaar om je door een transformatie te laten gaan waardoor je op lange termijn stevig in je schoenen staat als ondernemer. Als je interesse hebt, plan dan een Confidence Call in om de mogelijkheden te verkennen of stuur me een berichtje via het Contactformulier.

 

Door coaching van Sanne heb ik meer resultaat bereikt in m’n studie. Die resultaten heb ik bereikt doordat ik heb geleerd hoe ik gefocust en op een gestructureerde manier kan werken. Ook heb ik geleerd dat positieve energie vanuit mezelf komt en hoe ik dit kan creëren. Ik vond de coaching uitdagend en het heeft me geholpen bij het behalen van m’n doelen. Ik ging altijd met een voldaan gevoel weg na de gesprekken.

Khaoula El Ahmadi