I am the only one who can make myself proud.

Jij bent een vrouw met een droom, die de wereld iets moois te bieden heeft. Iemand met een visie, die de wereld iedere dag weer een stukje mooier wilt maken met haar bedrijf. En je werkt ook nog eens in loondienst. Dus hoe mooi die droom ook is, je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Die succesvolle dream-driven business: die lijkt enorm groot en onbereikbaar. Je vraagt jezelf wel eens af: wie ben ik om dat echt te gaan doen? Kan ik het wel? Hoe moet ik dit doen met ook nog een baan in loondienst en allerlei andere verplichtingen? Heb ik er wel genoeg tijd/geld/energie voor? Welke stappen moet ik überhaupt nemen? Moet ik niet eerst dit en dit en dit doen voor ik echt kan gaan beginnen? 

Dit zijn stuk voor stuk vragen die ook had toen ik mijn droom helder had en wilde starten. En ik sta nu op een punt in mijn leven, waar ik echt kan zeggen: ik verwezenlijk mijn dromen op dagelijkse basis, ik neem consistent actie, ik ben effectief met de hoeveelheid tijd die ik heb, ik schakel support in, maar bovenal doe ik dit echt vanuit vertrouwen in mezelf en vanuit zelfliefde. En dat alles naast een fulltime baan in loondienst, vanuit rust en vertrouwen. Je kunt nog zoveel acties doen, maar het is ook belangrijk dat de relatie met jezelf goed zit. Dat is in ieder geval iets waarvan ik heb gemerkt dat het enorm belangrijk is. 

Ik sta te popelen om je te helpen met het nemen van stappen om jouw dream-driven business neer te zetten vanuit trouw zijn aan jezelf, om je te laten zien dat je zoveel meer in je hebt dan je nu voor mogelijk houdt en dat we hele concrete en mooie resultaten gaan boeken zodat je jouw droom werkelijkheid ziet worden.

Empower Yourself 

Ben je er klaar voor om de basis te leggen voor het verwezenlijken van je droom, te leren hoe jij succesvol kunt zijn en wil je in een korte tijd veel resultaten boeken? Dan is het Empower Yourself traject zeker iets voor jou! Dit is een traject van een maand, waarin we starten met een high tea sessie in Utrecht van 2,5-3 uur waarin we de basis voor de rest van de maand gaan leggen. We gaan kijken wat jij wilt bereiken, we leggen de basis voor jouw persoonlijke succesformule en we zorgen ervoor dat je aan het einde van de sessie een concreet actieplan hebt liggen voor de rest van de maand. Om ervoor te zorgen dat jij echt succesvol kunt zijn en blijven, bellen we gedurende de maand in totaal 3 keer (ongeveer 15 minuten per gesprek) zodat ik je optimaal kan supporten. 

Het traject bevat:

 • Welkomstpakket.
 • Een face-to-face high tea sessie van 2,5-3 uur waarin we de basis leggen voor de rest van de maand. 
 • Actieplan en jouw persoonlijke succesformule.
 • 3 follow-up calls zodat ik jou kan supporten in het behalen van jouw doel. 

Kosten: €499,- excl. btw.

Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken. Raneem Salama

Empower Yourself Intensive

Ben jij klaar met de twijfels en passiviteit en wil jij stappen nemen om je business stevig neer te zetten, maar er ook voor zorgen dat je na het traject succesvol kunt zijn hierin? Ik help je er graag mee. Ik coach jou om de resultaten te behalen die je wilt behalen, maar daarnaast doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat dit een duurzaam traject zodat je ook na afloop stappen kunt blijven zetten. 

Tijdens de Empower Yourself Intensive:

 • Gaan we kijken wat je op dit moment tegenhoudt om stappen te nemen om jouw dromen te verwezenlijken. En natuurlijk hoe je hier op een andere manier mee kunt omgaan. Ook ga je jezelf beter leren kennen, leer je hoe je je sterke punten voor je kunt laten werken en leer je hoe je met je zwakke punten om kunt gaan.
 • Leggen we de basis voor jouw persoonlijke succesformule en leer ik je hier tijdens het gehele traject mee te werken. 
 • Ga ik je helpen bij het stellen van doelen, leer ik je hoe je gefocust kunt werken en hoe je op een manier kunt plannen zodat je ook echt resultaten gaat behalen. En je dus tijd overhoudt en rust zult ervaren. 
 • Ga je op een hele leuke en structurele manier je zelfvertrouwen verhogen. 
 • Ga je zien welke patronen je toepast en hoe je hier anders mee om kunt gaan.
 • Leer je hoe je trouw kunt aan jezelf en hoe je dit belangrijker kunt maken dan je onzekerheden en angsten. 
 • Leer je omgaan met het maken van fouten en perfectionisme. 
 • Houd ik je accountable zodat je aan het einde van het traject al je doelen hebt behaald. 
 • Ga je ontdekken dat je zoveel meer in huis hebt dan je voor mogelijk hebt gehouden. 

Het Empower Yourself Intensive traject bevat:

 • Een welkomstpakket. 
 • Inspirerend notitieboekje en pen.
 • 7 sessies van 1,5 uur in Utrecht.
 • Wekelijkse support call van ongeveer 15 minuten vanaf sessie 2.
 • Afsluitende high tea om jouw successen en resultaten te vieren! 🙂

Kosten: €1.599,- excl. btw.

 

Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel! Deisy Amelsbeek

Empower Yourself Intensive VIP

Ben je enthousiast over het Empower Yourself Intensive traject, maar wil je net wat extra’s? Dan is het VIP traject iets voor jou. Het is hetzelfde als het Empower Yourself Intensive traject, maar met een aantal bonussen.  

Het Empower Yourself Intensive VIP traject bevat:

 • Een welkomstpakket.
 • Inspirerend notitieboekje en pen.
 • Afsluitende high tea om jouw successen en resultaten te vieren! 🙂 
 • UPGRADE: 7 sessies van ieder 1,5 uur die plaatsvinden in jouw woonplaats, op een locatie die wij van tevoren afspreken. 
 • BONUS: 3 extra online sessies van ieder 1,5 uur, na afloop van het traject, die je binnen 6 maanden na afloop van het traject kunt boeken. Op welk moment dat is helemaal aan jou. 
 • BONUS: Een inspirerend en persoonlijk op jou afgestemd boekenpakket. 
 • BONUS: Een cheat sheet met daarop alle tools die je tijdens het traject leert. 

Kosten: €2.499,- excl. btw.

 

Door coaching van Sanne heb ik meer resultaat bereikt in m’n studie. Die resultaten heb ik bereikt doordat ik heb geleerd hoe ik gefocust en op een gestructureerde manier kan werken. Ook heb ik geleerd dat positieve energie vanuit mezelf komt en hoe ik dit kan creëren. Ik vond de coaching uitdagend en het heeft me geholpen bij het behalen van m’n doelen. Ik ging altijd met een voldaan gevoel weg na de gesprekken. Khaoula El Ahmadi

Veelgestelde vragen

Welke opleidingsachtergrond heb je?

Ik ben gecertificeerd coach en ik heb de Coach Academy opleiding van ExtraMile Academy begin 2018 afgerond. Als onderdeel van de opleiding heb ik in totaal drie trajecten met drie verschillende klanten gedaan. Tijdens al deze trajecten heb ik begeleiding van een supervisor gehad.

Ook heb ik vanaf 2015 diverse trainingen persoonlijke ontwikkeling gedaan, voornamelijk bij aanverwante organisaties van ExtraMile Academy. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn kennis diep is, in die zin dat ik de tools en kennis die ik toepas in het coachen ook veelvuldig in mijn eigen leven op allerlei gebieden heb toegepast.

Daarnaast assisteer ik met regelmaat trainingen persoonlijke ontwikkeling en communicatie om te blijven werken aan mijn capaciteiten als coach en om te werken aan mijn leiderschap.

Waar vinden de sessies plaats?
De sessies voor zowel het Empower Yourself traject als het Empower Yourself Intensive traject vinden plaats in Utrecht, bij mij thuis. Uiteraard is het ook mogelijk om op een andere plek in Utrecht af te spreken, ik ken een aantal koffietentjes die heel goed bevallen zijn.

De sessies van het Empower Yourself Intensive VIP traject vinden plaats in jouw woonplaats en de locatie spreken we samen af.

Waarom vinden de sessies face-to-face plaats en kan het ook online?

Ik krijg zelf veel meer energie van face-to-face sessies en mijn klanten vinden dit ook prettiger. Daarnaast krijg ik een veel completer beeld van je als ik je face-to-face zie.

Wil je toch online sessies, bijvoorbeeld vanwege afstand of gewoon omdat je daar een voorkeur voor hebt, dan kunnen we hier altijd samen naar kijken. Een oplossing kan zijn dat we de eerste paar sessies face-to-face doen en de laatste paar sessies online.

Boek vooral een focus gesprek in en dan kunnen we er samen naar kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan zeker. Hieronder het maximum aantal termijnen per traject. Voor ieder traject geldt dat de eerste termijnbetaling voor de eerste sessie binnen moet zijn.

Empower Yourself: 2 termijnen. (€249,50 per termijn, excl. btw)

Empower Yourself Intensive: 4 termijnen. (€399,75 per termijn, excl. btw)

Empower Yourself Intensive VIP: 6 termijnen. (€416,50 per termijn, excl. btw)

Als ik één van de trajecten wil boeken, hoe kan ik me aanmelden en hoe gaat het dan verder?

Supertof dat je interesse hebt. Het allereerste is dat je je aan mag melden voor een focus call. Tijdens die focus call kunnen we samen kijken wat jouw coachvraag is of wat het is waar je aan wilt werken, of coaching een oplossing kan zijn en of ik de juiste coach voor jou ben. Aan het einde van het gesprek kijken we of we met elkaar in zee willen. (uiteraard mogen we daar allebei ook een nachtje over slapen ;))

Als we allebei het traject aan willen gaan, dan:

 • Plannen we de datum van de eerste sessie.
 • Stuur ik je de offerte en algemene voorwaarden, die je binnen 3 werkdagen voor akkoord naar mij terug mag mailen. (dan is het wettelijk ook allemaal goed geregeld :))
 • Ik stuur je de (eerste termijn) factuur.
 • Zodra de betaling binnen is, stuur ik je het welkomstpakket.
Zou ik eerst kennis met je kunnen maken?

Natuurlijk! Dat kan door een focus call in te boeken. Dan gaan we alvast uitgebreid kijken naar je vraag.

Ik heb andere vragen

Als je andere vragen hebt, vul dan het contactformulier in of stuur me een e-mail (sanne[at]mypowermystory.nl) en ik doe m’n best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.