Werk met mij

Audiotraining “Leer Krachtige Keuzes Maken”

Wil je weten hoe je snel en daadkrachtig keuzes maakt? Zonder te twijfelen aan jezelf? Zonder je te laten leiden door de meningen van de mensen om je heen en alle online meningen over hoe je een business zou moeten bouwen? Dan is de audiotraining “Leer Krachtige Kickass Keuzes Maken” wellicht iets voor jou. 

Daarnaast ga ik de komende maand nog meer audiotrainingen maken, met als onderwerpen: Zelfvertrouwen, Van uitstellen naar doen, en Vanuit rust je bedrijf bouwen.

Wat de coaching mij heeft gebracht is dat ik alle doelen die ik had gesteld heb behaald. Ik ben me bewust geworden van patronen die ik toepas en weet nu hoe die op te lossen. Hierdoor ben ik veel meer in actie en stel ik een stuk minder uit, zoals ik voor het traject deed. Ik heb geleerd om gefocust te werken en om meer vanuit mogelijkheden te denken. Gecoacht worden door Sanne is een fantastische kans, omdat je leert je verborgen potentieel te gebruiken zodat je daarmee je doelen kunt bereiken.
Raneem Salama

1-op-1 coaching

Wil je leren om meer gebruik te maken van de kracht die jij in je hebt als introverte vrouwelijke ondernemer? Tijdens het maandtraject “Unlock Your Potential” ga ik 1-op-1  met jou aan de slag om dit in de kaart te brengen en ervoor te zorgen dat je aan het einde van de maand meer tijd overhoudt, meer zelfvertrouwen hebt, rust en plezier ervaart in je business. Met ieder traject streef ik ernaar om voor een transformatie te zorgen waar jij op de lange termijn plezier van hebt. 

Klik hieronder op “Meer info” om meer te weten te komen over dit traject. Vind je 1 maand niet voldoende? Ik bied ook trajecten aan van 3 en 6 maanden. Als je daar meer over wilt weten, stuur me dan een berichtje via het contact formulier of plan een Confidence Call in. 

Sanne weet als geen ander hoe je gestructureerd aan je doelen kunt werken en daarmee je dromen kunt realiseren. Tezamen met haar krachtige coachingskills en het vermogen om zich echt in mensen te verplaatsen, kan zij grote verandering en resultaten teweeg brengen bij haar klanten. Voor iedereen die op zoek is om nu daadwerkelijk stappen te zetten in zijn of haar business of haar dromen en daarbij wat hulp kan gebruiken, kan ik Sanne zeker aanraden. Als iemand weet hoe je doelen crusht en geweldige resultaten boekt, is zij het wel!
Deisy Amelsbeek

Confidence Call

Wil je meer zelfvertrouwen krijgen als introverte vrouwelijke ondernemer en wil je weten daarvoor nodig is? Of is er iets anders waar je tegenaan loopt als introvert? Plan dan een cofidence call met mij in. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. In deze call kan ik je ook meer vertellen over de mogelijkheden die ik heb voor coaching, maar dit is geen must.

Door coaching van Sanne heb ik meer resultaat bereikt in m’n studie. Die resultaten heb ik bereikt doordat ik heb geleerd hoe ik gefocust en op een gestructureerde manier kan werken. Ook heb ik geleerd dat positieve energie vanuit mezelf komt en hoe ik dit kan creëren. Ik vond de coaching uitdagend en het heeft me geholpen bij het behalen van m’n doelen. Ik ging altijd met een voldaan gevoel weg na de gesprekken.

Khaoula El Ahmadi