Coaching 1-op-1

Wil jij een business bouwen op een manier die bij jou past? Zodat je meer energie en voldoening ervaart? Ik weet dat je ondernemer bent geworden om de dingen anders te doen en je leven anders in te richten dan in loondienst. En dat je als introvert juist de rust en ruimte wilt creëren voor jezelf, zodat je er zo goed mogelijk voor je klanten kunt zijn en je iedere dag met een tevreden gevoel kunt afsluiten.  

Je bent enthousiast begonnen met je bedrijf en kwam je er al vrij snel achter dat er meer komt kijken bij ondernemen dan alleen je klanten helpen. Online marketing, een website bouwen, klanten vinden, zichtbaarheid… Dat niet alleen, maar er zijn ook zoveel meningen over hoe je al die aspecten het beste aan kan pakken: Je moet jezelf laten zien. Je moet naar netwerkborrels. Je moet assertief zijn en direct je mening geven, want als je dat niet doet dan weten mensen niet waar je voor staat. Dan wordt het wel heel erg lastig om aan klanten te komen. Oftewel: het is een “extraverte” manier van ondernemen die wordt aangeprezen en die voor heel veel mensen werkt, maar niet voor jou. En ergens weet je dat al een hele tijd… Je merkt bij heel veel dingen die je doet dat de gedachte je bekruipt dat je het eigenlijk gewoon wil doen op jouw manier. Wellicht ben je al op deze manier gaan ondernemen, maar merk je hoeveel energie het je kost en je daardoor veel minder tijd overhoudt. Misschien merk je ook dat je veel minder geniet van het ondernemen dan je zou willen. Laat dat nou zijn waar je je bedrijf nou net juist niet om bent gestart!

 

Herken jij jezelf hierin? 

Je bent een vrouwelijke ondernemer die graag alleen werkt en die haar klanten zo goed mogelijk wil helpen. Jij neemt je werk en je klanten bloedserieus en je doet niet aan half werk. 

Je wilt je leven op zo’n manier inrichten dat je er energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost. Je werkt bijvoorbeeld graag alleen, maar koestert tegelijkertijd de contacten die je hebt.

Je wilt leren hoe verbinding te creëren met mensen op een manier die bij jou past. Bijvoorbeeld hoe je bij een netwerkborrel waardevolle contacten kunt aangaan, zodat netwerken ook echt leuk wordt. (ik ben het levende bewijs dat het kan)

Je ziet dat zichtbaarheid belangrijk is voor je om te groeien als ondernemer, maar je wilt het doen op een manier die aansluit bij jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten. In plaats van hoe het zou moeten. 

Je bent klaar met al die adviezen en tips van hoe ondernemen zou moeten en je zou het eindelijk wel eens op jouw manier willen doen!

Je wilt meer vertrouwen op jezelf. Je twijfelt met regelmaat aan jezelf en aan jouw kwaliteiten. Je ziet de kwaliteiten die jij hebt als introverte vrouwelijke ondernemer (bv. je rust, je bedachtzaamheid, dat je goed kunt luisteren) als zwaktes en weet ze dus niet op een krachtige manier in te zetten. 

 

Hoe zou het voor je zijn als het op JOUW manier kan? Als je een bedrijf kunt bouwen wat draait om jou en jouw wensen, verlangens en prioriteiten? Door hier echt voor te gaan zul je energie en voldoening ervaren.

Dit betekent dat je er niet alleen volop kunt zijn voor jezelf, maar ook voor je klanten en de mensen in jouw leven die belangrijk voor je zijn. Het betekent dat je als ondernemer een prachtige business hebt en uitbouwt, maar zonder jezelf te forceren om te doen wat zou “moeten”.

Tegelijkertijd ben je er ook niet bang voor om jezelf uit te dagen, omdat je weet dat je daardoor nog meer kunt ontdekken over jezelf en over wat bij je past. Denk bijvoorbeeld aan een onderwerp als “zichtbaarheid”: ik ben zelf erg goed in schrijven en dus ben ik ooit begonnen met bloggen. Inmiddels maak ik ook een podcast en neem ik video’s op voor Instagram. En gééft het me energie in plaats van dat het energie van me vraagt.

Dit is wat het je oplevert

Transform Your Potential 1-op-1

(3 maanden)

 • Helderheid over wie jij bent als introverte vrouwelijke ondernemer en hoe je jouw introversie op een optimale manier in kunt zetten in jouw bedrijf.
 • Meer genieten van het ondernemen. 
 • Een duidelijke focus, structuur en plan waardoor je volop de ruimte hebt om stappen te zetten om te groeien als ondernemer.
 • Concrete praktische strategieën die jou gaan helpen belemmeringen te tackelen, zoals je grenzen aangeven, keuzes maken, zichtbaarheid, perfectionisme en onzekerheid. 
 • Een verdieping van het vertrouwen in jezelf als ondernemer, waardoor je jouw waarde als ondernemer inziet en vanuit daar zichtbaar durft te zijn.
 • Jijzelf als ondernemer hebt een sterke en duurzame fundering: je hebt belemmerende overtuigingen en patronen doorbroken en je voelt je krachtig en zelfverzekerd.
 • Meer tijd voor die dingen die het belangrijkste zijn voor jou, door een slimme planning methodiek en door keuzes te maken die in lijn zijn met wie jij bent.
 • Meer energie doordat je onderneemt op een manier die bij JOU past, waardoor je meer rust en ruimte hebt in je hoofd.

Unlock Your Potential 1-op-1

(1 maand)

 • Helderheid over wie jij bent als introverte vrouwelijke ondernemer en welke eerste stappen je kunt nemen om je introversie in te zetten in jouw bedrijf. 
 • Een duidelijke focus, structuur en plan waardoor je gaat groeien als ondernemer. 
 • 1 concrete praktische strategie die je gaat helpen om een belemmering op 1 specifiek thema te tackelen, zoals: je grenzen aangeven, keuzes maken, zichtbaarheid, perfectionisme, onzekerheid.
 • Meer energie doordat je in korte tijd stappen zet, waardoor je lekkerder in je vel zit. 
 • Een boost van het vertrouwen in jezelf als ondernemer waardoor je gemakkelijker keuzes maakt.
Voordat ik aan de slag ging met Sanne kon ik van kleine dingen erg van slag zijn en vond ik het lastig om om te gaan met de ups en downs van het ondernemerschap. Ik wist tegelijkertijd ook dat ik meer uit mezelf kon halen en dat ik wilde groeien.

Tijdens het Shine Your Light event zag ik dat Sanne me hier uitstekend bij kon helpen. Ze kwam zelfverzekerd over en ik kon zien dat ze weet waar ze het over heeft. Ik had niet verwacht dat ik in een maand tijd zo zou groeien, het voelde eigenlijk alsof ik een half jaar groei in één maand heb doorgemaakt.

Het Unlock Your Potential programma heeft ervoor gezorgd dat ik weet dat ik op mezelf kan vertrouwen. Ik verstuur offertes naar potentiële klanten nu vol zelfvertrouwen, omdat ik weet dat ik goed ben in wat ik doe als fotograaf. Ook ben ik mezelf minder gaan vergelijken met anderen, heb ik geleerd om m’n grenzen aan te geven, heb ik veel helderder wie ik ben en wat ik wil, en heb ik praktische tools gekregen om om te gaan met de ups en downs die bij het ondernemerschap komen kijken. Daardoor weet ik dat ik alles aankan als ondernemer, wat er ook gebeurt. Daarnaast weet ik nu veel beter hoe ik gefocust en gestructureerd kan werken. Gecoacht worden door Sanne is fantastisch, omdat ze precies wist hoe ze mij kon ondersteunen!

Joy

Fotograaf

Dit is wat je krijgt

Sanne’s passie voor de ambities van vrouwen is voelbaar. Ik heb weer de bevestiging gekregen dat ik uniek ben, dat ik goed ben in wat ik wil doen en ik hierdoor alles kan bereiken wat ik wil.
Jady-Mayne

Casemanager

De oplossing is veel simpeler dan ik dacht, dat is wat ik van Sanne heb geleerd. Ze komt heel zelfverzekerd over en ze weet wat ze doet en wat ze kan bieden.
Aletta

Management Assistent

Ik ben Sanne en ik ben business & mindset coach. Ik help introverte vrouwelijke ondernemers om een business te bouwen die bij ze past zodat ze meer energie en voldoening ervaren.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om introverte vrouwen te laten zien dat hun introversie goud waard is en dat ze dit mogen gebruiken om een leven en business te bouwen wat past bij wat zij voor ogen hebben. 

Ik doneer 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash. Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden en transgenders die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld.

Boek vandaag nog jouw 1-op-1 Confidence Call

En leer vandaag al jouw eerste krachtige keuze te maken. 

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik niet direct via je website een coaching traject bestellen?
Voor mij is het belangrijk dat dit traject écht aansluit bij wat jij nodig bent op dit moment. Daarom voer ik altijd eerst een gesprek (Confidence Call) om te kijken of dit het geval is. Daarnaast is het belangrijk dat wij een goede match zijn, aangezien we intensief gaan samenwerken. Mocht ik vinden dat het traject niet (voldoende) bij je aansluit, dan zal ik m’n best doen om je alsnog een advies te geven wat de beste volgende stap is voor jou.
Mag ik in termijnen betalen?
Jazeker! Transform Your Potential mag in 4 termijnen betaald worden. (€374,25 excl. btw per termijn) Unlock Your Potential mag in 2 termijnen betaald worden. (€298,50 excl. btw per termijn) De eerste factuur moet betaald zijn voor de eerste live sessie. Vervolgfacturen hebben een betaaltermijn van 30 dagen. Mocht ook dit lastig zijn, boek dan alsnog een Confidence Call. Dan kijken we samen naar een oplossing. Het is mijn overtuiging dat geld nooit een belemmering mag zijn om te gaan voor jouw groei en zelf heb ik er ook ervaring met het vinden van oplossingen hiervoor.
Wat is je opleidingsachtergrond?
Ik ben gecertificeerd coach. Ik heb de Coach Academy opleiding bij ExtraMile Academy gevolgd in 2018. ExtraMile Academy is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en verbonden aan de BSL (Business School Lausanne, Zwitserland). 

Daarnaast heb ik de afgelopen 5 jaar veel tijd en geld geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en blijf ik mezelf met regelmatig bijscholen. Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn passies, dus ik ben daar iedere dag bewust mee bezig.