Unlock Your Potential 1-op-1 traject

Wil jij meer gebruik maken van de kracht die jij in je hebt als introverte vrouw? Of wil je je meer bewust worden van het enorme potentieel wat je hebt als introverte vrouwelijke ondernemer en leren dit in te zetten op een manier die jou energie geeft?

Wellicht herken je je in één of meerdere van deze situaties: 

 • Je hebt heel vaak geprobeerd om iemand anders te zijn dan wie je daadwerkelijk bent. 
 • Je laat je leiden door de meningen van anderen: je hebt heel vaak gehoord dat “je je meer moet laten zien” en dat je “assertiever moet zijn”. Je wilt dit ook en je hebt vanalles geprobeerd, maar je hebt nog niet een manier gevonden die bij jou past. 
 • Je voelt je niet gehoord en gezien als ondernemer, omdat het lijkt alsof andere ondernemers wel weten hoe zichzelf te laten zien.
 • Je twijfelt aan jezelf en aan jouw kwaliteiten. Je ziet de kwaliteiten die jij hebt als introverte vrouwelijke ondernemer (bv. je rust, je bedachtzaamheid, dat je goed kunt luisteren) als zwaktes en weet ze dus niet op een krachtige manier in te zetten. 
 • Je houdt niet van netwerkborrels en groepstrainingen, maar je ziet tegelijkertijd ook dat het je verder kan helpen in je business. Je hebt alleen geen idee hoe je als introvert in dit soort situaties kunt floreren. 

Als je je hierin herkent dat is het Unlock Your Potential 1-op-1 traject zeker iets voor jou.

Wat je leert in dit traject

 • Helderheid over de talenten en kwaliteiten die je als introverte vrouwelijke ondernemer hebt. Ik geloof dat zelfkennis één  van de belangrijkste elementen is om succesvol te zijn in wat je doet. Tijdens het traject ontwikkelen we dus eigenlijk jouw persoonlijke handleiding.
 • Hoeveel meer je in je hebt dan je nu denkt.

 

 • Hoe dit in te zetten op een manier die bij jou past, maar waarbij je jezelf tegelijkertijd uit blijft dagen.

Dit is wat het je oplevert

Tijd

Als jij weet wie je bent en wat bij je past, dan is alles veel gemakkelijker. Het is eenvoudiger om keuzes te maken, om feedback te geven en te ontvangen en om in actie te zijn. Daardoor houd je tijd over voor dat wat het allerbelangrijkste voor je is.

Zelfvertrouwen

Als jij leert om te vertrouwen op je kwaliteiten en dit ook in gaat zetten, dan groeit je zelfvertrouwen met iedere stap die je zet.

Rust

Door te zien wie jij bent als ondernemer en dat dit ok is, geef je jezelf daadwerkelijk de rust en de ruimte om te mogen zijn wie je bent. En dat het dus ook ok is om rustig te zijn en daarvan te genieten. 😉 

Plezier

Ik kan uit eigen ervaring zeggen hoe leuk het is om jezelf beter te leren kennen en je eigen handleiding “uit te vogelen”. Niet alleen levert dit enorm veel plezier op, je zult daardoor gewoon veel meer kunnen genieten van het ondernemerschap.

Voordat ik aan de slag ging met Sanne kon ik van kleine dingen erg van slag zijn en vond ik het lastig om om te gaan met de ups en downs van het ondernemerschap. Ik wist tegelijkertijd ook dat ik meer uit mezelf kon halen en dat ik wilde groeien.

Tijdens het Shine Your Light event zag ik dat Sanne me hier uitstekend bij kon helpen. Ze kwam zelfverzekerd over en ik kon zien dat ze weet waar ze het over heeft. Ik had niet verwacht dat ik in een maand tijd zo zou groeien, het voelde eigenlijk alsof ik een half jaar groei in één maand heb doorgemaakt.

Het Unlock Your Potential programma heeft ervoor gezorgd dat ik weet dat ik op mezelf kan vertrouwen. Ik verstuur offertes naar potentiële klanten nu vol zelfvertrouwen, omdat ik weet dat ik goed ben in wat ik doe als fotograaf. Ook ben ik mezelf minder gaan vergelijken met anderen, heb ik geleerd om m’n grenzen aan te geven, heb ik veel helderder wie ik ben en wat ik wil, en heb ik praktische tools gekregen om om te gaan met de ups en downs die bij het ondernemerschap komen kijken. Daardoor weet ik dat ik alles aankan als ondernemer, wat er ook gebeurt. Daarnaast weet ik nu veel beter hoe ik gefocust en gestructureerd kan werken. Gecoacht worden door Sanne is fantastisch, omdat ze precies wist hoe ze mij kon ondersteunen!

Joy

Fotograaf

Dit is wat je krijgt

 • Een coaching traject van 1 maand bestaat uit: 
  • Een live 1-op-1 sessie van 3 uur op een inspirerende, rustige en huiskamerachtige locatie in Utrecht, waarin we jou beter leren kennen en de basis leggen voor de rest van de maand. Zo gaan we samen doelen stellen en geef ik je een aantal tools mee op het gebied van planning en zelfvertrouwen. Ook krijg je een aantal leuke goodies mee, want ik vind het heerlijk om mijn klanten in de watten te leggen. 
  • Twee 1-op-1 sessies à 1,5 uur. 
  • WhatsApp contact indien nodig.
  • 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) doneer ik aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash (scroll naar beneden om meer te lezen over deze organisatie). Per traject zal ik dus €29,85 doneren aan Mama Cash.

De investering hiervoor bedraagt €597,- excl. btw. Betaling in termijnen is mogelijk. 

Heb je interesse? Boek dan een vrijblijvende 1-op-1 Confidence Call in.

Sanne’s passie voor de ambities van vrouwen is voelbaar. Ik heb weer de bevestiging gekregen dat ik uniek ben, dat ik goed ben in wat ik wil doen en ik hierdoor alles kan bereiken wat ik wil.
Jady-Mayne

Casemanager

De oplossing is veel simpeler dan ik dacht, dat is wat ik van Sanne heb geleerd. Ze komt heel zelfverzekerd over en ze weet wat ze doet en wat ze kan bieden.
Aletta

Management Assistent

Ik ben Sanne en ik ben mindset coach. Ik help introverte vrouwelijke ondernemers om hun business te bouwen door dichtbij zichzelf te blijven.

De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn verlangens en dromen belangrijker te maken dan mijn twijfels, onzekerheden en angsten. Dit vraagt om moed en zelfvertrouwen, iedere keer opnieuw. Met als resultaat dat ik een enorm sterke mindset heb en met zelfvertrouwen in het leven sta. 

Met mijn vastberadenheid en rust zorg ik ervoor dat mijn klanten zich veilig bij me voelen en tegelijkertijd worden uitgedaagd en de resultaten behalen die zij voor ogen hebben. 

Het is mijn verlangen om introverte vrouwen te laten zien dat ze het waard zijn om voor hun dromen te gaan, dat ze daarin compleet van zichzelf mogen houden en dat ze het recht hebben om te gaan shinen op hun manier. Want dát is wat de wereld pas echt nodig heeft.

Ik doneer 5% van mijn jaaromzet (ex. btw) aan een organisatie die ik een warm hart toedraag. In 2020 is dit Mama Cash. Mama Cash is een internationaal fonds dat feministisch activisme financiert. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken wereldwijd samen met groepen vrouwen, meiden en transgenders die opkomen tegen discriminatie en onderdrukking en bouwen aan een rechtvaardiger wereld.

Boek vandaag nog jouw 1-op-1 Confidence Call

En leer vandaag al jouw eerste krachtige keuze te maken. 

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik het Unlock Your Potential traject niet direct bij je boeken?
Voor mij is het belangrijk dat dit traject écht aansluit bij wat jij nodig bent op dit moment. Daarom voer ik altijd eerst een gesprek (Confidence Call) om te kijken of dit het geval is. Daarnaast is het belangrijk dat wij een goede match zijn, aangezien we intensief gaan samenwerken. Mocht ik vinden dat het traject niet (voldoende) bij je aansluit, dan zal ik m’n best doen om je alsnog een advies te geven wat de beste volgende stap is voor jou.
Mag ik in termijnen betalen?
Jazeker! Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. (€298,50 excl. btw per termijn) De eerste factuur moet betaald zijn voor de eerste live sessie. De tweede factuur mag je een maand later betalen. Mocht ook dit lastig zijn, boek dan alsnog een Confidence Call. Dan kijken we samen naar een oplossing. Het is mijn overtuiging dat geld nooit een belemmering mag zijn om te gaan voor jouw groei en zelf heb ik er ook ervaring mee. 
Wat is je opleidingsachtergrond?
Ik heb de Coach Academy opleiding bij ExtraMile Academy gevolgd in 2018. ExtraMile Academy is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en verbonden aan de BSL (Business School Lausanne, Zwitserland). 

Daarnaast heb ik de afgelopen 5 jaar veel geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en blijf ik mezelf met regelmatig bijscholen. Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn passies, dus ik ben daar iedere dag bewust en onbewust mee bezig.